AOC lansează noul monitor destinat mediului profesional sau biroului de acasă: AOC Q27B3CF2

Noul model de 27” dispune de o rezoluție QHD, rată de reîmprospătare de 100 Hz și USB-C

București, 22 mai 2024 – AOC, brand specializat în producția de afișaje, prezintă un nou monitor proiectat special pentru a fi  utilizat acasă sau la birou: AOC Q27B3CF2. Monitorul dispune de un ecran cu o diagonală de 27 inchi și o rezoluție QHD, dar și funcții menite să îmbunătățească experiența de utilizare precum o rată de reîmprospătare de 100 Hz, abilitate Adaptive-Sync sau conector USB-C cu Power Delivery 65 W. Q27B3CF2 este conceput pentru a spori productivitatea și confortul pentru o gamă largă de utilizatori, păstrând în același timp un preț de achiziție accesibil.

AOC Q27B3CF2: Design elegant, cu margini foarte înguste, USB-C 65 W PD și o rată de reîmprospătare de 100 Hz pentru profesioniști

Specificații hardware principale ale Q27B3CF2

  • Panou IPS de 27″ cu rezoluție QHD, care oferă o densitate îmbunătățită a pixelilor (109 ppi) pentru imagini mai clare și mai detaliate.
  • Design cu ramă îngustă care permite aranjamente cu mai multe monitoare într-un mod mai optim.
  • Intrare USB-C cu Power Delivery 65 W și două porturi USB-A, pentru conexiuni simplificate și cabluri mai organizate.
  • Rată de reîmprospătare de 100 Hz, abilitate Adaptive-Sync și timp de răspuns rapid de până la 4 ms GtG (cu setări mai mari de supra tactare a pixelilor – modul “Overdrive”) și 1 ms MPRT pentru o derulare fluidă a paginilor web, dar și pentru o vizualizare optimă a conținutului cu ritm rapid, precum jocurile, fiind astfel potrivit chiar și pentru gamerii ocazionali.
  • Mod LowBlue și tehnologie Flicker-Free pentru un confort sporit de vizionare.
  • Sursa de alimentare internă și opțiunea de montare VESA sporesc flexibilitatea amplasării in diferite medii.

Conectivitate și confort de vizualizare îmbunătățite

Monitorul facilitează conectarea la un laptop compatibil prin intermediul portului USB-C 3.2 Gen. 1 x1,  oferind în același timp posibilitatea de a-l alimenta cu energie până la 65 W – USB Power Delivery, având de asemenea suport pentru modul DisplayPort Alt. Aceasta reprezintă o soluție cu un singur cablu pentru alimentarea laptopurilor și adăugarea de ecrane, eficientizând astfel spațiul de lucru. O intrare HDMI 2.0 permite în continuare conectarea unei varietăți de surse video vechi și moderne. Două porturi USB-A 3.2 Gen 1×1 suplimentare și un port USB upstream permit conectarea perifericelor direct la monitor, pentru a spori flexibilitatea monitorului și pentru a menține spațiul de lucru mai organizat.

Optimizat pentru provocările moderne de acasă sau de la birou

AOC Q27B3CF2 nu se rezumă doar la aspectul plăcut, acesta fiind conceput și cu accent pe confortul utilizatorului. Caracteristici precum modul LowBlue și tehnologia Flicker-Free atenuează oboseala ochilor pentru cei care petrec ore îndelungate în fața ecranului. Monitorul oferă diverse reglaje ergonomice, inclusiv o ajustare a înălțimii de 110 mm, facilitând o postură ergonomică în funcție de preferințele individuale ale utilizatorilor. Compatibilitatea cu opțiunile de montare VESA îi extinde și mai mult flexibilitatea pentru a putea fi montat cu ușurință în diferite medii.

Design și funcționalitate pentru eficiență sporită

Datorită marginilor înguste, monitorul este perfect pentru aranjamentele cu mai multe monitoare, fără a sacrifica elementul estetic. Panoul său IPS de 27″ oferă un afișaj viu, cu o densitate a pixelilor de 109 ppi, ceea ce rezultă în imagini mai clare cu un nivel de detalii ridicat. Unghiurile largi de vizualizare de 178°/178° facilitează vizionarea conținutului de pe ecran din unghiuri indirecte. Fie că este destinat utilizării în mediul profesional sau la biroul personal de acasă, Q27B3CF2 se integrează perfect în orice ambient, oferind în același timp o calitate vizuală deosebită.

Proiectat pentru a face față provocărilor zilnice de la birou sau de acasă, Q27B3CF2 reprezintă următorul pas făcut de AOC pentru a introduce pe piață soluții de afișare practice, de înaltă calitate și la un preț atractiv. Combinația dintre designul său elegant, performanțele ridicate și caracteristicile orientate către utilizator transformă acest model într-o alegere flexibilă pentru o varietate de sarcini, de la cele productive la divertismentul ocazional.

Preț și disponibilitate

Q27B3CF2 va deveni o parte esențială a unei game largi de de produse destinate utilizării în mediul profesional sau de acasă, oferind un echilibru între design, performanță și confort. În plus, seria B3 de la AOC oferă o gamă de modele cu rezoluție Full HD de 24″ și 27″, cu un suport reglabil pe înălțime (24B3CF2, 27B3CF2) sau fără (24B3CA2, 27B3CA2), toate cu rate de reîmprospătare de 100 Hz și conectivitate USB-C, care se adresează nevoilor de bază a tuturor tipurilor de utilizatori.

AOC Q27B3CF2 va fi disponibil începând cu luna iunie  2024 la prețul recomandat de 1238 lei.

Despre AOC

Fondat în 1967, AOC este un brand lider la nivel mondial de monitoare și accesorii IT și o subsidiară a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri din lume. Portofoliul cuprinzător de produse AOC oferă soluții inovatoare, ergonomice, ecologice și elegante, atât pentru aplicații profesionale, cât și personale.

Sub-brand-ul AOC, AGON by AOC, oferă unul dintre cele mai puternice portofolii de monitoare de gaming de înaltă performanță din lume și un ecosistem complet de accesorii de joc grupate în trei categorii: AOC GAMING pentru jucătorii de casual, AGON pentru jucătorii competitivi și AGON PRO pentru entuziaști și jucătorii profesioniști de esports. Din 2020, AGON by AOC este una dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și o alegere de top pentru jucătorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul oficial AGON by AOC sau să urmăriți AGON by AOC pe Facebook, X sau Instagram

You May Also Like

More From Author