CSM Bucuresti, al 6-lea titlu de campioana nationala la handbal feminin

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a obtinut cel de-al 6-lea titlu de campioana nationala a Romaniei, dupa ce a învins azi, în deplasare, formaţia Dunărea Brăila, scor 29-24 (15-10), în meci jucat în devans la etapa a XXIII-a. Cu 67 de puncte, 15 mai multe decât campioana din 2022, Rapid Bucureşti, şi avantajul rezultatelor directe cu aceasta, CSM Bucureşti este matematic noua campioana a Romaniei.

CSM Bucureşti a câştigat al şaselea titlu naţional din propriul palmares. Celelalte cinci titluri au fost câştigate între 2015-2018, respectiv în 2021. Cinci trofee Cupa României şi patru Supercupe mai are în palmares echipa antrenată de Adrian Vasile, iar la nivel european are trei medalii în Liga Campionilor – aur (2016), bronz (2017 şi 2018).

CSM Bucureşti este calificată în sferturile Ligii Campionilor, în care va juca, în 30 aprilie şi 7 mai, cu Team Esbjerg, pentru un loc la Turneul Final Four.

Sursa foto: Facebook CSM Bucuresti

Articolul CSM Bucuresti, al 6-lea titlu de campioana nationala la handbal feminin apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

You May Also Like

More From Author