De ce nu… breton?

Ce demnă urmașă a Evei nu încearcă permanent să se reinventeze, să facă măcar o mică schimbare, în căutarea look-ului perfect. Coafura și culoarea unghiilor sunt cel mai ușor de schimbat, și nu puține sunt femeile care să nu dea importanța cuvenită acestora.

Și, pentru că a venit vorba de coafură, ce părere ai de… breton? Da, știm ce se spune, că nu se potrivește oricui, că este nevoie de o anumită formă a feței pentru a arăta bine și altele asemănătoare. Nimic mai greșit, spun hair-styiliștii, care susțin că toate femeile pot purta breton, dar care trebuie astfel încât să se potrivească perfect cu forma feței. Și astfel veți avea parte de un look aparte, care va atrage ca un magnet privirile celor din jur.

Dar, să vedem ce tip de breton vi se potrivește, în funcție de forma feței, pentru a fi sigure că ați ales bine.

Fața ovală

Dacă ai un astfel de chip, atunci bretonul este pentru tine alegerea potrivită. Indiferent spre care îți îndrepți atenția, de la un breton drept, tăiat până la nivelul sprâncenelor, la cel scurt sau asimetric şi franjurat, toate ți se potrivesc perfect, așa că poți experimenta în voie.

Fața rotundă

Chiar dacă multă lume îți va spune că nu ți se potrivește, poți încerca și tu să vezi cum îți stă cu breton. Alege-l pe cel lung şi asimetric, drept şi pieptănat într-o parte, fie pe cel drept şi cu volum. Acestea vor crea iluzia că ai fața alungită. Evită în schimb bretonul drept şi cel lat, deoarece rotunjesc şi mai mult faţa.

Fața pătrată

Aici, ce-i drept, bretonul își găsește mai greu loc, dar nu este imposibil. Dacă vrei să încerci, poți să tunzi bretonul astfel încât să-i dai un plus de lungime. Un breton lung, filat asimetric, poate fi o alegere inspirată în cazul în care ai o față mai pătrățoasă. În acest fel, trăsăturile unghiulare vor fi uşor îndulcite şi mult feminizate.

Fața alungită

De regulă, bretonul crează iluzia de alungire a feței, așa că probabil consideri și tu că nu este o alegere bună pentru tine. Deloc, spun specialiștii, care susțin că trebuie să îl alegi astfel încât să reduci din înălţimea feţei şi să oferi lăţime figurii. Pentru a avantaja o astfel de faţă, se recomandă un breton lung, paralel cu sprâncenele.

Fața în formă de diamant

Bretonul este excelent pentru acele femei care au forma feței în formă de diamant. Poți alege orice, și ți se va potrivi de minune: drept şi lung, foarte scurt şi filat, totul merge perfect. Poți oricând să te joci cu look-ul tău, având drept atu bretonul, așa că experimentează. Totuși, o mică recomandare și pentru tine: evită să laşi prea mult din frunte la vedere.

Fața în formă de inimă

Aici este nevoie de un breton într-o parte, care încadrează uşor sprâncenele, sau mai bine încearcă unul filat care acoperă şi reduce un pic din lăţimea frunţii și vei avea parte de schimbarea dorită!

You May Also Like

More From Author