Dr Alis Grasu, Manager General al Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, distinsa cu Premiul de Excelenta pentru Managementul servicilor medicale de urgenta din prima linie

[ad_1]

„Azi sărbătorim și ne mândrim.

Doamnei doctor Alis Grasu, Manager General al Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, i s-a înmânat, în data de 07.03.2023, Premiul de Excelență pentru Managementul servicilor medicale de urgență din prima linie.

Și, da, ne mândrim pentru că doctorul Alis Grasu, dincolo de faptul că este un excepțional medic de urgență, dincolo de funcția de manager general, este un Om. Un Om care se află în fruntea noastră, care mângâie oamenii, îi ajută, îi salvează și nu în ultimul rând, îi îndrumă și învață pentru ca la rândul lor să poată salva cât mai multe vieți omenești.

Luptă pentru semenii ei cu o putere și o îndârjire de nestăvilit. Datorită zbaterii continue a Omului Alis Grasu, multe lupte s-au finalizat cu salvarea aproapelui.

Pentru tot ceea ce reprezintă Omul Alis Grasu, îi mulțumim!

Mulțumim că sunteți și ne sunteți!

“Totodeauna și tuturor, pentru ajutor!“”

 Este mesajul celor de la SABIF. Este, maim ult decât un mesaj, o veste și…, da, un motiv de mîndrie și sărbătoare… totodată. MERITAT!

[ad_2]

You May Also Like

More From Author