EXCLUSIV: Ploiestii, cu-al sau PLOIESTI JAZZ FESTIVAL, in inima reputatei artiste Daphna Levy! ONORANT, EMOTIONANT!

[ad_1]

Ce bine, ce frumos, ce… înălțător… când, iată, PLOIEȘTII, cu-al său minunat PLOIESTI JAZZ FESTIVAL naște nesfârșite și emoționante ecouri pe contrile de socializare ale artiștile invitați la celebrul eveniment ce scrie istorie in viața culturală a orașului!
Ce mai vorbă, e FANTASTIC!!! Marți seară (8 noiembrie) la aproape o săptămână și jumătate de la închiderea festivalului de jazz de la Ploiești, Daphna Levy, minunata artistă cea deschis ultima seară, a postat o nouă fotografie de la finalul concertului, resimțind emoțiile acelor clipe… D eparcă ar auzi și acum aplauzele freneticeale ploieștenilor și bucurîndu-se încă o dată de prezența la Ploiești Jazz Festival.

 Ce frumos să vedem numele Ploieștilor, și al acestui… istoric festival în inimile marilor artiști, pe toate meridianele…!

Articolul EXCLUSIV: Ploiestii, cu-al sau PLOIESTI JAZZ FESTIVAL, in inima reputatei artiste Daphna Levy! ONORANT, EMOTIONANT! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author