Gauri în urechi: unde poți să ți le faci și ce trebuie să știi înainte?

Vrei să faci o schimbare la nivelul fizicului tău, iar cea mai ușoară soluție, pe care o ai la dispoziție este să îți pui mai mulți cercei?

Atunci ai nevoie de gauri in urechi realizate aici, pe care să le folosești pentru accesoriile care îți sunt pe plac. În cazul în care nu ai deloc astfel de găuri, nu trebuie să-ți faci griji: într-un salon de specialitate vei rezolva imediat problema, pentru că un artist bine pregătit în domeniu, care lucrează doar cu ustensile sterile te poate ajuta foarte repede.

Gauri in urechi – când este recomandat să ți le faci?

Având în vedere faptul că găurile în urechi reprezintă modificări pe care le faci la nivelul corpului, recomandat este ca atunci când decizi să mergi la un salon să ai o stare de sănătate generală bună, fără să fii sub un tratament. Astfel, organismul tău va accepta mult mai ușor schimbarea, iar ulterior, zona în care îți faci o gaură în ureche se va vindeca într-un ritm mai alert.

Unde poți să îți găurești urechea?

Dacă ești complet sigur că vrei să îți aplici una sau mai multe bijuterii în ureche, atunci este bine să știi că poți opta pentru una dintre variantele:

  • lobul superior sau lobul transversal;
  • helix – îți poți pune un pierce în cartilajul superior;
  • tragus – poți opta pentru o gaură într-o parte a cartilajului;
  • rook – artistul îți va face o gaură în ridurile groase ale cartilajului de la nivelul urechii interne
  • helix – în cartilajul superior;
  • auricular – poți să îți faci o gaură chiar pe marginea cartilajului, în proximitatea urechii exterioare;
  • snug – în zona verticală din cartilajul interior, chiar deasupra antitragusului.

Recomandat este să vezi și câteva fotografii cu toate aceste variante, înainte de a lua o decizie, dar și să discuți cu artistul cu care colaborezi. Astfel, vei putea alege soluția ideală pentru tine, în funcție de fizionomia pe care o ai, dar și de preferințele tale personale.

Cât timp durează să îți fie făcută o gaură?

În numai câteva minute, poți avea gata o gaură, pe care să o folosești pentru a-ți aplica bijuteria dorită. Întreg procedeul de care se ocupă artistul nu este deloc greu și va fi gata mai repede decât te-ai fi așteptat. Important este, însă, ca atunci când mergi la salon să fii foarte bine odihnit, pentru ca organismul tău să accepte mai ușor schimbarea prin care trece.

Doare?

În cazul în care îți faci griji că procedura prin care vei trece este una dureroasă, uită de acest aspect. Este normal să simți un ușor disconfort atât în timp ce ți se face gaura, cât și ulterior, preț de câteva zile, dar nu este vorba despre o durere groaznică, din cauza căreia să ai foarte mult de suferit.

În cât timp te vindeci?

Răspunsul pentru această întrebare variază în funcție de zona exactă de la nivelul urechii unde alegi să îți faci una sau mai multe găuri. De exemplu, dacă optezi pentru o gaură în cartilaj, perioada de vindecare este puțin mai mare, în comparație cu situația în care vei alege să îți faci o gaură în lobul urechii, care este o zonă bogat vascularizată, care se vindecă mai repede.

InkStar.roeste partenerul tău de încredere, la care poți apela atunci când vrei să îți faci o gaură, pentru a purta un pierce sau chiar un tatuaj permanent, de care să te mândrești. Este vorba despre unul din cele mai bune saloane piercing Bucuresti: https://inkstar.ro/, unde artiștii te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: +4 0729 987 932

You May Also Like

More From Author