NAVITEL NS150 – Soluția perfectă pentru mobilitatea modernă

NAVITEL, producator important de gadgeturi pentru autovehicule, a lansat NAVITEL NS150, o stație de alimentare portabilă versatilă și inovatoare, proiectată pentru a satisface nevoile de alimentare ale consumatorilor moderni. Cu o capacitate impresionantă de 60000 mAh, NS150 îmbină funcționalitatea unei stații de încărcare portabile cu cea a unui dispozitiv de pornire pentru mașină și un invertor 12V-220V de 150W.

NAVITEL NS150 este un pas semnificativ în evoluția soluțiilor de alimentare portabile. Este un dispozitiv multifuncțional care vă permite să vă încărcați gadgeturile, să porniți mașina sau să alimentați dispozitive cu un consum mare de energie, cu o eficiență remarcabilă și o portabilitate de neegalat.

Indiferent unde vă aflați, NS150 vă asigură că gadgeturile dumneavoastră sunt mereu încărcate și mașina pornită cu ușurință. Cu ajutorul funcției de pornire a unui autovehicul rămas fără baterie și a cablurilor de pornire, pornirea mașinii devine un proces rapid și simplu. Stația de încărcare portabilă are dimensiuni compacte (15,7*12,5*7,6 cm) și o greutate redusă (1420 gr), fiind ușor de transportat oriunde aveți nevoie de energie.

Designul NS150 este conceput pentru a se integra perfect în stilul de viață al utilizatorilor noștri. Indiferent dacă sunteți în natură sau în mijlocul orașului, NAVITEL NS150 este partenerul dumneavoastră de încredere pentru a vă menține conectați și în mișcare.

NAVITEL NS150 poate fi reîncărcat rapid atât de la priză de curent alternativ de perete, cât și de la priza clasică a autovehiculului, asigurând utilizatorul că este mereu gata de folosire în caz de nevoie. Fiabilitatea și versatilitatea acestui dispozitiv îl fac esențial pentru orice călătorie sau situație de urgență.

Pentru mai multe informații despre NAVITEL NS150 și alte produse NAVITEL, vă invităm să vizitați https://navitel.com/ro.

Despre NAVITEL:

NAVITEL ocupă o poziție importantă în furnizarea de gadgeturi auto, de la produse precum stații de alimentare portabile și până la navigații auto, camere DVR sau alte accesorii precum modulatoare FM, aspiratoare portabile ori compresoare de aer pentru umflarea anvelopelor, pentru toate aceste produse oferind o calitate superioară. Cu o experiență vastă în domeniul gadgeturilor auto, NAVITEL se angajează să ofere soluții de calitate superioară pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale pieței.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: [email protected], [email protected]

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: [email protected]

Website: https://perspektive.ro/

You May Also Like

More From Author