NOU: Ce parteneriat initiaza CAS Prahova cu mai multe primarii din judet?


Read Time:55 Second

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, cu sediul în strada Praga, nr.1, județul Prahova, va încheia în perioada următoare cu primăriile orașelor și comunelor din județul Prahova un Protocol care are ca obiect transmiterea de către primăriile din județul Prahova a cardului național duplicat de asigurări sociale de sănătate, către asigurați.

Astfel că, persoanele asigurate care au domiciliul în afara orașului Ploiești, se vor putea prezenta în curând la sediul primăriilor din comuna sau orașul de care aparțin, pentru a intra în posesia cardului național de sănătate duplicat. Vom reveni cu o nouă informare după finalizarea procesului de predare a cardurilor duplicat către primării, conform Protocolului.

Decizia a fost luată pentru a veni în întâmpinarea persoanelor asigurate care nu domiciliază în Ploiești, în vederea facilitarii livrării cardului de sănătate duplicat.

Reprezentanții CAS Prahova reamintesc faptul că, până la primirea cardului national duplicat, asigurații vor putea beneficia de servicii medicale acordate de către furnizorii de servicii medicale aflați în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, în baza adeverinței de înlocuire a cardului național de sănătate, care are valabilitate 60 de zile.


Happy

Happy
0

0 %


Sad

Sad
0
0 %


Excited

Excited
0
0 %


Sleepy

Sleepy
0

0 %


Angry

Angry
0
0 %


Surprise

Surprise
0
0 %

Articolul NOU: Ce parteneriat initiaza CAS Prahova cu mai multe primarii din judet? apare prima dată în Prahova Medicala .

You May Also Like

More From Author