Se modernizeaza intreaga retea electrica din Parcul Titanii

[ad_1]

Pentru că rețeaua electrică existentă în Parcul Titanii este degradată și ineficientă din punct din punct de vedere al performanțelor de iluminare și a consumului de energie, aceasta va fi înlocuită complet.

Edilii sectorului 3 transmit că începând cu această săptămână, au fost demarate lucrările de modernizare a întregii rețele, înlocuirea tuturor stâlpilor și refacerea traseelor de electroalimentare.

Noul sistem de iluminat va fi unul modern, cu lămpi LED ce vor asigura un nivel ridicat de iluminare, o durată de viață mai îndelungată și un consum redus de energie.

Potrivit autorităților, înlocuirea infrastructurii de cablare are ca scop eliminarea pericolelor la care pot fi expuși cetățenii în cazul avariilor cauzate de vechimea și de nivelul de uzură a sistemului actual, dar mai ales îmbunătățirea iluminării. La finalul lucrării, iluminatul parcului va fi asigurat de 140 stâlpi, distribuiți uniform, astfel încât să nu existe zone neacoperite.

Sistem de supraveghere pentru siguranța cetățenilor

Odată cu refacerea instalației electrice, pentru sporirea siguranței cetățenilor, se vor instala și un număr de 31 de camere video mobile, conectate direct la Dispeceratul Poliției Locale. Cu ajutorul acestui sistem pot fi monitorizate cu ușurință situațiile în care este necesară intervenția unui echipaj de poliție, cu mult înainte de a primi o sesizare. 

Termenul de finalizare pentru întregul sistem este 31.12.2022.

Articolul Se modernizeaza intreaga retea electrica din Parcul Titanii apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author