Simpozion profesional al notarilor publici la Ploiesti

[ad_1]

La sfârșitul săptămânii trecute, la Ploiești a avut loc Simpozionul profesional al notarilor publici, în cadrul căruia s-au discutat teme de actualitate din practica notarială. Cei prezenti au dezbatut subiecte începând de la probleme de drept internațional privat, carte funciară și până la aplicarea Legii nr. 140/2022 ce modifică dispozițiile atât ale Codului Civil în privința persoanelor cu dizabilități intelectuale și psihosociale, precum și unele acte normative, scrie notarul public ploiestean Maria Madalina Barbu, de la Barbu – Societate Profesională Notarială Ploiești.

In alta ordine de idei, pe plan sportiv, echipa naționala de fotbal a Notarilor din România a disputat în Austria doua meciuri amicale, inregistrand tot atatea victorii: 3-0 cu naționala Olandei și 2-1 cu naționala Austriei. Partidele au avut loc in vederea pregatirii pentru Campionatului Mondial din Spania, care va avea loc anul viitor.

Articolul Simpozion profesional al notarilor publici la Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author