Vizita Presedintelui CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, la Parcul Industrial Baicoi

[ad_1]

Joi, 10 noiembrie 2022, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, a efectuat o vizita de lucru la sediul VALEN CONS din Baicoi, o investitie de 15 milioane de euro ridicata in locatia fostei intreprinderi Camexip si care se va constitui intr-un viitor Parc Industrial. Acesta gazduieste 8 companii, dar este intr-un viguros proces de extindere si dezvoltare.

Proprietarul acestui important pol industrial si de afaceri este Alessandro Pietta, antreprenor de succes si investitor cu traditie din judetul Prahova care l-a insotit pe Presedintele CCI Prahova intr-un tur de cunoastere a companiilor care déjà isi desfasoara activitatea in aceasta locatie. Au fost discutate viitoare proiecte de colaborare, oportunitati de atragere de noi investitori, dar si modalitati de sprijinire a acestor initiative care conduc la prosperitatea mediului de afaceri local si, implicit, al societatii civile.

/

Articolul Vizita Presedintelui CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, la Parcul Industrial Baicoi a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author