INDONESIAN SCENT la Sala Dalles Un spectacol cu muzica, dans si spiritualitate din insula Sulawesi

[ad_1]

Institutul de Artă și Cultură „Batara Gowa” din Indonezia, înființat de prințesa Andi Ummu Tunru în anul 1967, în parteneriat cu Asociația Nirmal Art, organizează LUNI, 14 NOIEMBRIE, ORA 19.00, la Sala Dalles din București spectacolul de dans și muzică tradițională „Indonesian Scent”.

Biletele sunt disponibile în rețeaua https://ticketstore.ro/

https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/3299/indonesian-scent-sala-dalles-sala-dalles-bucuresti-14-noiembrie-2022

Incantațiile, dansul și muzica din insula Sulawesi, Indonezia, vor fi parte dintr-o experiență spirituală în acest spectacol unic în România și chiar în Europa. Alături de Basri Baharuddin Sila, maestru de flaut, percuție și dans tradițional recunoscut la nivel internațional, vor evolua grupul de dansatoare al Institutului Batara Gowa, împreună cu muzicieni și preotul familiei regale Gowa. Vă invităm la o călătorie inițiatică prin ritualurile și dansurile insulei Sulawesi, din Indonezia – țara celor 1000 de insule și a celui mai activ vulcan din lume, Merapi.

Interpretează:

Maestrul Basri Baharuddin Sila (flaut, percuție), Andi Muhammad Redo (percuție, kecapi, gong), Syamsuddin bin Sattu (percuție, flaut)

Dans tradițional:  Nur Asma Syukur, Nur Intan Rahmi, Siti Hariati, Sri Indrayanti

Cu participarea extraordinară a preotului Bissu Ardiansyah Anwar

Parteneri: Ambasada Republicii Indonezia în București, Kampung Seni Baruga Kaluarrang, Primăria Orașului Makassar, Penari Makassar Performing Art Management, Departamentul de Cultură al orașului Makassar

Articolul INDONESIAN SCENT la Sala Dalles Un spectacol cu muzica, dans si spiritualitate din insula Sulawesi apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

You May Also Like

More From Author