Parc modernizat in zona Malu Rosu?! Va rezista… nevandalizat?!

[ad_1]

SGU Ploiești aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, au fost finalizate activitățile de modernizare a locului de odihnă și recreere din zona Malu Roșu (Biserica de Lemn).

Foarte bine! Iată, se.. face! DE APRECIAT! dar la ce experiențe avem în Ploiești, ne dați voie, dragii noștrii,să im și noi, ca și reprezentanții societății în cauză, CIRCUMSPECȚI?! Pentru că, din păcate, pe aici, vandalismul e în floare…

„Lucrările au fost derulate de către personalul din cadrul serviciilor Spații Verzi și Tehnic ale societății și au constat în reconfigurarea completă a perimetrului, respectiv pregătirea terenului și plantarea de material dendrologic și floricol de sezon, realizarea de alei din piatră cubică și amplasarea de mobilier urban.

Precizăm că, toate elementele de mobilier urban utilizate în această acțiune,  precum bănci, coșuri de gunoi, pergole, foișoare și garduri metalice de protecție, au fost confecționate de către personalul societății noastre, în regie proprie.

Sperăm ca eforturile noastre să fie apreciate și respectate de către ploieșteni, prin păstrarea curățeniei în perimetrul respectiv și prin menținerea integrității obiectelor de mobilier urban, în scopul de a ne bucura împreună, pentru mult timp, de astfel de zone”, transmit reprezentanții SGU.

Articolul Parc modernizat in zona Malu Rosu?! Va rezista… nevandalizat?! apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

You May Also Like

More From Author