Ziua Mondiala a Prematuritatii

[ad_1]

„Celebrul bariton australian Roland Leonhardt spunea despre copii că “ne aduc o bucată de cer pe pământ”. Iar noi suntem de acord din tot sufletul! Dar mai mult de atât, parafrazându-l,  spunem că un copil născut prematur, care e  înconjurat de dragoste și este îngrijit corespunzător primind o șansă la viață, aduce întreg cerul pe pământ!

 Azi, 17 noiembrie, de Ziua Mondială a Prematurității, le dorim tuturor copiilor născuți prematur viață lungă și fericită iar celor care au grijă de ei zi și noapte cu implicare, pasiune și iubire, le transmitem gândul nostru bun și recunoștința tuturor părinților care au avut, datorită lor, fericirea de a-și ține copiii în brațe și de a se bucura împreună!

La mulți ani prematurilor din întreaga lume și celor care au grijă de ei!”

Este mesajul celor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, azi, de Ziua Mondială a Prematurității, spital unde dr Maria Livia Ognean, specialist în neonatologie împreună cu colegii săi face adevărate minuni pentru micuții pe care îi iubește ca pe proprii copii.

La rândul nostru, dorim LA MULȚI ANI celor atât de mici și minunați care luptă pentru viața lor împreună cu specialiștii și familiile care cred în puterea și copilăria lor magică- fiecare în  parte lecție pentru noi toți și, în aceeași măsură, aceeași urare o dăruim fantasticilor medici care își dedică întreaga carieră micuților ce se grăbesc să se așeze în brațele părinților și să zâmbească vieții!  

[ad_2]

You May Also Like

More From Author